top of page

CONTACT

Baden Powelllaan 20

3016 GJ Rotterdam

 

06-51001606

 

www.parqiet.nl

info@parqiet.nl

 

PARQIET 

Naam *

Mailadres *

Telefoon

Onderwerp

Bericht

Bericht ontvangen!

Routebeschrijving

 

A20 vanaf Utrecht | Ring Rotterdam Oost, richting Dordrecht/Breda. Afslag Centrum (afrit 25). Volg vervolgens de borden met Euromast via de s’Gravendijkswal. Parkeren kan voor de Euromast of via de rotonde van het Droogleever-Fortuynplein (vlak voor de maastunnel) naar de Westzeedijk en dan na 100 meter rechtsaf (naast de Noorse Kerk) het park in en vervolgens de weg rechts volgen tot de parkeerplaatsen in het park.

 

A13 vanaf Den Haag/Hoek van Holland | Afslag Overschie/Centrum (afslag 13). Vervolgens borden Maastunnel volgen tot aan het Droogleever-Fortuynplein (vlak voor de tunnel). Linksaf slaan de Westzeedijk op en de 1e afslag rechts het park in (naast de Noorse kerk). Vervolgens de route in het park volgen (rechts) tot de parkeerplaatsen .

 

A16 vanaf Dordrecht | Richting Feyenoord/Centrum/Kralingen. Afslag Centrum (afrit 25). Vervolgens borden Euromast volgen tot de rotonde van het Droogleever-Fortuynplein (vlak voor de maastunnel). Vervolgens terug naar de Westzeedijk en dan na 100 meter rechtsaf (naast de Noorse Kerk) het park in en vervolgens de weg rechts volgen tot de parkeerplaatsen in het park.

 

Openbaar Vervoer met OV vanaf Rotterdam Centraal | Neem tramlijn 8 richting Spangen. Uitstappen bij halte Kievitslaan of halte Erasmus Medisch Centrum

 

 

 

bottom of page