VACATURE 

Fulltime zefstandig manager Parqiet

 

Ben jij een peoplemanager die een team kan motiveren en inspireren? En wil jij met jouw passie voor gastvrijheid het verschil maken in 1 van de mooiste parken van Rotterdam? Solliciteer  nu!

De functie:
Parqiet is het Parkcafe van Rotterdam, gelegen in het prachtige Park bij de Euromast, waar je de geweldige hectiek van Rotterdam eventjes kunt ontvluchten en kan genieten van volmaakte ongedwongenheid.  Met de combinatie van eerlijke en lekkere producten van lokale ondernemers en de optimale service streeft Parqiet er al 5 jaar naar de bijzondere plek in het monumentale Koetshuis eer aan te doen.

 

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig manager die een team van ca 30 personen wil motiveren en coachen. Je treedt op als meewerkend voorman en zorgt dat de dagelijkse bedrijfsvoering in goede banen wordt geleid met het optimaliseren van gastbeleving als prioriteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het monitoren van meetinstrumenten zoals omzet, personeelskosten en inkoop. Kortom: je krijgt de kans om jouw ondernemende kwaliteiten te ontplooien en innovatie en groei te brengen binnen Parqiet!!

 

Jij bent:
Een teamplayer met leidinggevende ervaring;
Een horecatijger met meer dan 2 jaar werkervaring in de horeca;
Communicatief vaardig en gastvrij;
Proactief en oplossingsgericht;
Flexibel, stressbestendig  en bereid om in de weekenden te werken.

 

Wij bieden:
Een uitdagende en zelfstandige functie voor 24 – 40 uur per week;
Een marktconforme vergoeding;
De kans om jouw ondernemende kwaliteiten te ontplooien en om te zetten naar innovatie en groei,;
Een zeer bijzondere werkplek buiten in het groen en midden in het centrum van Rotterdam.

Ben jij een peoplemanager die een team kan motiveren en inspireren? En wil jij met jouw passie voor gastvrijheid het verschil maken in 1 van de mooiste parken van Rotterdam? Solliciteer  nu!

Interesse? Mail jouw CV en motivatie naar: info@parqiet.nl tav Meta Heijnen

info@parqiet.nl